arczeski Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam serdecznie mam problem z kontrolką poduszki a mianowicie po wymianie napinaczy i sensora kontrolka gaśnie ale po chwili znowu się zapala jaka może być przyczyna czy trzeba resetować błąd w komputerze?.Z góry dziękuję za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 trzeba resetowaćJa zaczął bym właśnie od tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jak wymieniłeś na sprawne napinacze i "czysty" sensor to powinny zgasnąć. Sprawdź styki przy samych napinaczach i pod fotelami. Przypiąłeś kabel napinacza przy wtyczce opaską zaciskową? Jeżeli nie to zrób to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuta Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Po przedświątecznych mrozach pojawił mi się ten sam problem. Świecąca kontrolka poduszki i SERWIS. Zacząłem grzebać i natrafiłem na luźny styk pod fotelem pasażera. Poprawiłem połączenie i denerwująca lampka zgasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi