redmansas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam Drugi dziś temat ale na dwa różne problemy, z wycieraczkami mam taki wybiło mi bezpiecznik (20 A) po włożeniu nowego przy próbie włączenia wycieraczek od razu strzela, dodam że płyn w spryskiwaczach mam zamarznięty nie wiem czy ma to coś do tego ale też podaję, uważam że to może być spalony silnik przynajmniej z tego co wyczytałem w necie to jakieś 90%, ale jak to sprawdzić jak to rozmontować na to już jakiegoś tutoriala znaleźć nie mogę czy ktoś takowy posiada lub mógłby podzielić się wiedzą?? Pozdrawiam Megane phI 96r E7j [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sprawdziłeś wszystkie styki może masz gdzieś spięcie? A tak to moze odlacz silniczek i wsadź bezpiecznik i zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redmansas Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Powyjmowałem wszystko poczyściłem pod suszyłem i włożyłem ponownie i ... działa!!:) pewnie woda gdzieś podlazła i spięcie robiła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 a manual gdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redmansas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Teraz rozbierałem na prędko bo to w pracy było ale jak będę miał wolny weekend i będę robił inne pierdółki to jeszcze raz wyjmę silniczek ze zdjęciami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi