luka12 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 witam mam problem z radyjkiem w scenicu mianowicie swieci sie tylko przycisk od wlaczenia radia. Jednak radio nie reaguje na nic. Co moze byc tego przyczyna :) Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Przyczyn może być wiele i tak naprawdę na odległość nikt Ci nic nie powie. Najrozsądniejszą przyczyną wydaje się być uszkodzony włącznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 u mnie też radio zamilczało i pomogła naprawa w zakładzie zajmującym się radiami - podobno wystarczyło wgrać nowe oprogramowanie (50zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychK Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 BARTIG - a można coś więcej? Mam siostrzanego Scenica II ph II "pod opieką techniczną" i był problem - auto odpaliło, wszystko jest O.K. tylko radio milczy (włącznik radia jest podświetlony, ale nie można było włączyć radia - zawiesiło się). Odpięcie akku na 10 minut pomogło, ale na parę tygodni. Szkoda tak co parę tygodni odpinać akku (czy też ew. bezpiecznik wyjmować) - dlatego szukam solidniejszego rozwiązania. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 u mnie odpinanie aku nie pomoglo :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi