Tocz3k Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Mam pytanko mianowicie W moim dowodzie rejesttracyjnym jest napisane 89 kW w przeliczeniu na konie wychodzi 121 kM. Silnik mojej megi I ph I to 1.6, na necie wyczytałem ze w ph I sa tylko 8 zaworowe silniki z iloscią koni 90 a ph II 16 zaworowe o mocy 110 koni, Wiec nic mi tu nie pasuje. Prosze o wyjaśnienie. Pozdrawiam i zycze Szczęsliwego nowego roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Obstawiam pomyłkę :) Bardzo często to się zdarza. W coupetach szczęśliwcy maja na przykład wbite 5 osób w dowód, ja niestety takim szczęściarzem nie jestem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To mozecie mi powiedziec ile mam koniów :)? w takiej wersji albo czy możliwe jest tyle miec ich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 mi panienka z okienka wbiła w dowód poprawnie 108 ale kW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Możesz mieć 75KM lub 90, Poznasz to po oznaczeniach na silniku: K7M 702 to 90KM, a K7M 720 to 75 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Oznaczenia na silniku w ktorym miejscu znajde dokladnie jakies zdj pls. A sa jakies egzemplarze Megane coupe sport ponad 100 koni z silnikiem 1.6 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=6734&...aczenia+silnika A sa jakies egzemplarze Megane coupe sport ponad 100 koni z silnikiem 1.6 Są, ale dopiero po liftingu w 99roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Kurde no. Chyba musze sie pogodzic z tym ze ma 90 kuców, jeszcze nie sprawdzalem nr silnika ale raczej będzie 90... Myslalem ze cosik więcej [ Dodano: 2009-12-29, 02:04 ] a ten ma 110 koni czy tylko bajki pisze własciciel? http://moto.allegro.pl/item857916412_piekn...po_tuningu.html [ Dodano: 2009-12-29, 02:07 ] albo ten http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9614876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ta pierwsza to fura z naszego forum, jest też na meganecoupe.pl - nie pamiętam czy miała silnik przerabiany. Możesz napisać do właściciela i dopytać. Ta żółta na 99% ma 90KM, sprzedający się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Przecież ta pierwsza ma silnik 1,6/8V, a te miały 90 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 P_r_z_e_m_o, no tak, ale nie pamiętam czy był modzony czy nie :) Oczywiście w serii ma 90KM. Próbowałem znaleźć tą megane na forum ale się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 nawet jak modzony to jak on w benzynie uzyskał 20% plus? niech opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://moto.allegro.pl/it...po_tuningu.html to ex autko Czarnyego o ile dobrze kojarzę. I nie miał modów. Nowy właściciel zaliczył nim dzwona na co wskazują nowa maska i EA (były black) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 nawet jak modzony No przecie "stożek" włożył i mu ze 20 kucyków przybyło :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tez bym podpowiadał pomyłkę, a w karcie pojazdu tez jest taka wartość?? Ja przykładowo mam GrandToura z kratką, czyli ciężarówka... Jakaś panienka która wpisywała dane do dowodu wprowadziła 4 osie ( TAK 4!:)) i teraz oglądając jedna część dowodu można pomyśleć ze mam mała betoniarke:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi