Krzychu Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Robak, napisalem "bedzie mozliwosc otrzymania wiekszej znizki na jeden... " A to jakie beda to znizki jest jeszcze w trakcie ustalania. Standardowo dla kazdego z forum bedzie tylko 2%, niestety jest to troche malo ale sprawa jest jeszcze otwarta i postaram sie uzyskac wiecej. Hadson, tez dobry pomysl. Ale jak dadza wieksza znizke na te 4, to pewnie stracimy znizke na inne oponki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 wg mnie lepsza zniżka na wszystkie rozmiary niż brak zniżki a 2% na oponie jakiejkolwiek to i tak najtaniej jak można znaleźć, oczywiście jak się uda załatwić większy rabat to chwała wyłączam się z tej dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Własnie. Zależy jaki byłby rabat gdybyśmy np zasugerowali że bierzemy jakieś tam, jakiejś firmy. Potem całe forum by jeździło na takich samych oponach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 to jaką mamy teraz zniżkę i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 opony24.pl i 2% ?? chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 2% to przy 200 zł to 4 zł. Może szkoda zachodu i czasu Krzycha, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Faktycznie to znikoma zniżka. Hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Panowie a ile mają upuścić 10%? oni i tak mają najniższe ceny zresztą jak napisałem wyżej wasza sprawa ja i tak kupię u nich oponki na zimę a za te 4zł z każdej opony to napiję się piwa z aministracją i szefostwem Opony24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 dużo nie dużo zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack001 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 proponuję większe zniżki bez względu na rozmiar opony (na razie na opony letnie) Zapytania proszę kierować na adres: [email protected] koniecznie z hasłem: Forum Renault Megane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dokladnie... znizka powinna byc wieksza niz 2%, 8zl na komplecie to smiech na sali... poza tym MI i MII maja rozne rozmiary. w MI 185/60/R15, MII 195/65/R15, wiec bez sensu jest miec jeden rozmiar znizkowy. jesli nie godza sie na co innego to mozna ich spokojnie wysmiac i olac, z zastrzezeniem "na forum zostanie podana info zeby u was nie kupowac" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 DrNO, ja nikogo nie bronię ale weź pod uwagę to że mamy z krzychem firmę która daje nam 15% ale co z tego że 15% jak po zastosowaniu rabatu uzyskaliśmy ceny sklepu opony24h bez tych 2% które Krzychu załatwił. kolega jack001 powinien zacząć od podania cennika a potem rzucać wysokości zniżki. zaznaczam jeszcze raz nie mam żadnych profitów z tego sklepu po prostu mają najniższe ceny i jakikolwiek rabat u nich jest sukcesem brawo Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja jednak pozostanę przy moim zdaniu wybrania jednego modelu opon w dobrej cenie i dobrej jakości, sprawdzonej przez użytkowników, 4 rozmiarach. 2 ch dla MI i 2 dla MII. I te 4 opony mieć w dużo niższej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Hadson dobrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dobrze jak najbardziej tylko jakie to mają być wg was rozmiary ? należałoby uwzględnić zimówki i letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi