Pepin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam cieszę się że znalazłem Wasze forum, może mi pomożecie. Wyszukałem sobie takie auto, które widziałem już na "żywo". 1. wygląd obecny jest już po małej naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zobacz na prawą lampę. Coś nie pasuje za bardzo. Poduszki do wymiany oraz przednia szyba. Próg też do naprawy. Ja szukał bym dalej. Zdjęć nie jest za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogebala Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 witam U mnie przy przebiegu prawie 90 tyś gałka zmiany biegów jest prawie w ogóle nie wytarta natomiast na skórzanej kierownicy nie widać śladów użytkowania Korozja tarczy... ciekawe, jakby auto dłużej stało to były by wszystkie chwycone rdzą a nie jedna, może zmieniona Ja szukał bym dalej, jednak w dobrym stanie ten rocznik nie kupisz za tak małe pieniądze pozdrawiam życzę powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Lepiej kupić uszkodzoną furę bez oznak picowania do sprzedaży niż takie coś jak tu na zdjęciu. Nie wiesz jak wyglądało po wypadku, więc trudno ocenić co się poważnego stało. Zderzak założony, błotnik też w kolorze i obcierka drzwi - od tego by poduszki nie strzeliły, więc podejrzewam że mocno dostało koło i co za tym idzie zawieszenie. Koszt poduszek też będzie niemały, bo trzeba całą konsolę wymienić (regenerować nie warto). Gość zachęca do sprawdzenia w serwisie, bo w najbliższym prawdopodobnie ma już układ żeby czegoś nie zauważyli. Tak samo język polski ktoś musiał wgrać, więc albo zabierzesz auto do dalszego serwisu, albo nie będziesz miał rzetelnego sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Coś z lewym reflektortem (kierrowcy) jest nie teges. Cos kombinowali bo szpary nieładnie sie schodza. Podziekuj tym panom i szukaj dalej. Problem z picowaniem polega na tym że na oko z zewnątrz jest oki, ale pod błotnikiem i zderzakiem sa dość ważne zaczepy i bardzo możliwe że są połamane. Nigdy tego nie doprowadzisz do porządku bez porządnej naprawy (wymiany) wszystkich popękanych elementów a nie tlko błotnika. Będzie nierówno, obwiśnie - za jakiś czas szlag cię trafi a naprawa będzie droga bo będziesz chiał zrobić dobrze bo robisz sam dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ?hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 niech ci facet zejdzie za poduszki + napinacze + dopinacze +naprawa konsoli lub wymiana na inną Sąsiad kupował tez po kolizji z banda w Niemczech i też miał wyszczelone poduchy ,ale cenę negocjonował ,więc może warto ,poduchy wypaliły bo uderzył kołem ,wiec amor wymieniony i było wszystko git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 markusK, w tych scenicach są dopinacze pasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 tak przy słupkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 markusK, dzięki za informację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to chyba warto co koledzy :) Sąsiad za wszystko zapłacił 18,5 tyś ,ale w Wielkopolsce wiec co rejon to inaczej cenią za auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 18.5 tys zł:) a widziałeś takie ogłoszenie w necie? bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ale ja nie napisałem że on kupował z neta ,tylko od gościa co sprowadza auta z Niemiec A co do twojego pytanie ,nie zobaczysz takiej ceny w necie :) niestety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi