Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

prośba o pomoc

jarek11_89

Rekomendowane odpowiedzi

Naklejkę możesz zamówić w ASO.

Masz tu dane dla Twojego auta (coupe, 1,6e, produkowany od stycznia 1996)

MASA (kg)

Pustego gotowego do jazdy: 1010

Nacisk na przednią oś: 630

Nacisk na tylną oś: 380

Max masa całkowita: 1495

Maksymalny nacisk na przednią oś: 845

Maksymalny nacisk na tylną oś: 800

Dopuszczalna masa całkowita łącznie z przyczepą hamowaną: 2420

Ładowność: 485

Masa przyczepy hamowanej: 1200

Masa przyczepy niehamowanej: 540

Dopuszczalna ładowność bagażnika dachowego: 80

Pojemność bagażnika (l): 288

wlasnie u mnie jest cos dziwnego bo w bazach danych w serwisach nie ma tego modelu w katalogu bo czesc danych w dowodzie rejestracyjnym tak jakby pasuje do rocznika 96 a czesc do 97 a samochod jest z 97 i wlasnie dlatego mam ten problem wszedzie cos nie pasuje kazdy chce ta tabliczke znamionowa a tu jak na zlosc nigdzie jej nie ma a jest ona niezbedna do tego zeby stacja diagnostyczna wystawila mi to zaswiadczenie

Diagnosta może zrobić zastępczą tabliczkę znamionową - może u Ciebie też to pomoże. Poza tym, dane techniczne tych aut nie zmieniały się praktycznie, więc możesz skorzystać z danych, które podesłałem wyżej.

Jedź do ASO, podaj numer nadwozia i niech Ci wydrukują specyfikację auta, razem z wyposażeniem i wszystkim innym. Jak będą robić problemy to idź do szefa salonu, albo serwisu i zapytaj co można zrobić w takiej sytuacji.

Danymi z dowodu się nie posługuj, bo jak widać są problemowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!