jarek11_89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 witam mam problem chce zarejestrowac megane coach 1,6 i nie moge nigdzie znalesc tabliczki znamionowej byłem juz na 2 stacjach diagonstycznych i też znalesc nie mogli pomozcie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Naklejka jest na prawym słupku jak otworzysz drzwi, numer nadwozia jest na przednim prawym kielichu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek11_89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 wlasnie niczego takiego nie ma a chodzi mi o mase wlasna pojazdu bo w dowodzie rejestracyjnym jest wpisane 0 i urzedniczka sie doczepila o to i dostalem skierowanie na badanie i tabliczki nigdzie nie ma :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Naklejkę możesz zamówić w ASO. Masz tu dane dla Twojego auta (coupe, 1,6e, produkowany od stycznia 1996) MASA (kg) Pustego gotowego do jazdy: 1010 Nacisk na przednią oś: 630 Nacisk na tylną oś: 380 Max masa całkowita: 1495 Maksymalny nacisk na przednią oś: 845 Maksymalny nacisk na tylną oś: 800 Dopuszczalna masa całkowita łącznie z przyczepą hamowaną: 2420 Ładowność: 485 Masa przyczepy hamowanej: 1200 Masa przyczepy niehamowanej: 540 Dopuszczalna ładowność bagażnika dachowego: 80 Pojemność bagażnika (l): 288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 To spytaj poprzedniego właściciela samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek11_89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 wlasnie u mnie jest cos dziwnego bo w bazach danych w serwisach nie ma tego modelu w katalogu bo czesc danych w dowodzie rejestracyjnym tak jakby pasuje do rocznika 96 a czesc do 97 a samochod jest z 97 i wlasnie dlatego mam ten problem wszedzie cos nie pasuje kazdy chce ta tabliczke znamionowa a tu jak na zlosc nigdzie jej nie ma a jest ona niezbedna do tego zeby stacja diagnostyczna wystawila mi to zaswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Diagnosta może zrobić zastępczą tabliczkę znamionową - może u Ciebie też to pomoże. Poza tym, dane techniczne tych aut nie zmieniały się praktycznie, więc możesz skorzystać z danych, które podesłałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek11_89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 wiem wiem ale zaden diagnosta nie chce sie podkladac w razie czego zeby go nie pociagali do odpowiedzialnosci ale chyba trzeba bedzie dac w lape zeby to zalatwic bo juz naprawde nie mam pomyslu jak to razwiazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jedź do ASO, podaj numer nadwozia i niech Ci wydrukują specyfikację auta, razem z wyposażeniem i wszystkim innym. Jak będą robić problemy to idź do szefa salonu, albo serwisu i zapytaj co można zrobić w takiej sytuacji. Danymi z dowodu się nie posługuj, bo jak widać są problemowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek11_89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 dzieki za pomoc:) tak zrobie, kurde no tyle problemow o jedna glupia tabliczke pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi