radadek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Cześć, dopiero od kilku dni mam meganke a tu dziś mam mały problem z śniegiem.. i mam takie pytanko jak w temacie.. prosze o odp..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 piotrek305, dokładnie tak, radadek, sprawdź sobie czy masz go w ogóle w wyposażeniu, powinien się znajdować w zestawie naprawczym, http://moto.allegro.pl/item877003794_sceni...pletny_03r.html ten na samym dole foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radadek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 dziękuje bardzo za szybką odp:))) pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dokładnie rzecz ujmując, ten zaczep wkręcasz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi