dziadek207 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 witam, mam takie błahe pytanko ale bardzo mnie nurtujące. czy przy otwarciu drzwi np od kierowcy powinna zapalić się lampka w tyłu? ta nad głową pasażera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Tak, ale nie wiem jak jest w Meganie u mnie w Scenicu można ją wyłączyć. Spróbuj poruszać szkiełkiem lampki, u mnie ma dwie pozycje; wł/wył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 To jest tak, jeżeli to szkiełko jest na górze to światło zapala się z otwarciem drzwi, na środku - w ogóle nie świeci, na dole - świeci cały czas... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi