rakus145 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mój syn kiedyś jeździł megane II w gta san andreas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No bo to się samochody ściąga z internetu, wkleja się odpowiedni folder, zmienia jedną linijke tekstu i już można grać.. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzak Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Richard Burns Rally (polecam, ale tylko na kierownicy) trzeba ściągnąć mod z www.rallyesim. czy cos podobnego. jest coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J1B Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Kiedyś wgrałem moda do Vice City i miałem prawdziwe samochody , było tam sporo francuzów więc pewno Megane też była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi