CAPOMAN Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Słuchaj- niczym się nie masz przejmować. Ci którzy już mają dzieci wiedzą jak to jest. Poniekąd każdy z nas tatusiów to przeżywał - w taki czy w inny sposób. Czeka cię z pewnością wiele nowości związanych z tym faktem. Pamiętam siebie jak czekałem na żonę w domu- montowałem lampki, malowałem wzorki na ścianie, aby widać było, że jest to pokój dziecinny itp. Radość była ogromna jak sprowadziłem żonę do domu no i tego mojego małego rzezimieszka B) B) a najbardziej miło wspominam moment w szpitalu kiedy po raz pierwszy pokazali mi moja córę, jak słyszałem jej płacz z daleka jak ją przebierali - poniekąd B) jestem facetem, ale łezka w oku się zakręciła. Cóż życzę powodzenia- bo od tego momentu już nigdy nic nie będzie tak samo jak kiedyś- wierz mi B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 gojgien, Przekonamy sie za pare lat B) B) 21 :shock: Ja mam dopiero 25 B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 janiol13, to teraz widzisz ile jeszcze zabiegów zmartwień i troski Cię czeka byś mógł po 20 latach napisać tak jak ja. To nie kończy się w momencie odrośnięcia "latorośli" od towarów oferowanych w dziale dla niemowląt. B) Im dalej tym nowe wyzwania. Ale w końcu przychodzi taki czas, że możesz się z synem wspólnie piwka napić, a i kierowce rezerwowego w razie potrzeby masz pod ręką. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ale w końcu przychodzi taki czas, że możesz się z synem wspólnie piwka napić, a i kierowce rezerwowego w razie potrzeby masz pod ręką.Doskonale to rozumiem.U mnie córcia 21 i synek 18 lat.I wcale nie jestem taki stary B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi