cudak78 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam !! wybieram się niebawem oglądnąć taki oto scenic http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11242660 lub http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10985060 czy może ktoś coś wypatrzy wprawnym okiem do czego można się doczepić - doszukać ???? pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Pierwszy egzemplarz. Nie będę pisał o spasowaniu elementóe, kolorze lakieru itp - bo takich rzeczy na zdjęcicah nie można zobaczyć. Moje uwagi są nastepując: - nie w nim podgrzewanej szyby - bo takowej w scenicach nie było, chyba, że sprzedający ma na myśli puszczenie nawiewu na szybę hehe niezły bajerant nazywając to podgrzewaną szybą. - niepokoi mnie brak tempomatu: uważam (to moje tylko domysły), że przy takim wyposażeniu jak ESP, powinien byc tempomat. Co pozwala mi snuć przypuszczenia, że kierownica była wymieniana. Z jakiego powodu? Być może po wystrzelonej poduszcze. - 10x airbag - chyba ma kłopoty z liczeniem - zamontowany hak - to też dla mnie waga. Zalezy co i ile ciągnął. Mógł nic lub okazjonalnie worek kartofli, a mógł przeciążac sceniczka - co odczuły mechanizmy samochodu jak sprzęgło, skrzynia biegów itp. Drugi podobnie: - nie w nim podgrzewanej szyby - niepokoi mnie brak tempomatu: uważam (to moje tylko domysły), że przy takim wyposażeniu jak ESP, powinien byc tempomat. Co pozwala mi snuć przypuszczenia, że kierownica była wymieniana. Z jakiego powodu? Być może po wystrzelonej poduszcze. - 10x airbag - chyba ma kłopoty z liczeniem Moje uwagi na temat: jest ESP, nie ma tempomatu - być może o niczym nie świadczą i ktoś dopłacił za ESP, a zrezygnował z tempomatu - ktoś dziwny. A nawet wydaje mi się, że tempomat chyba był w pakiecie z ESP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi