Zbychur Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam. Wiem, że to błahy problem, ale lubię szczegóły B) Mianowicie mam do wymiany świecę. Mam zamiar wymienić od razu wszystkie cztery i moje pytanie dotyczy marki świec. Nie znam się na tym kompletnie. Nie wiem czy są jakieś wielkie różnice pomiędzy wyrobami różnych marek. Proszę, napiszcie, jakich marek świece dobrze sprawują się w Megi II, a z którymi może mieliście jakieś problemy... Dzięki z góry za cierpliwość i pomoc B) [ Dodano: 2010-01-24, 22:02 ] Zastanawiam się nad jakimiś dobrymi... Może bosch, albo ngk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tu masz http://megane.com.pl/jakie-swiece-stosujec...owe&start=0 mieszankę informacji - poczytaj. Wpisz też w opcję B) świece żarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 BERU albo EYQUEM polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hest Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 hey ja też ostatnio wymieniałem świece - zaproponowali mi EYQUEM - i takie też wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawd Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam, ostatnio wymieniałem na BOSH-e i działa bez problemu miałem BERU i też było ok. Zresztą 30zł za świecę to jak na MEGANE tani element ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam pytanie o świece żarowe,wymieniamy kiedy padną czy są jakieś okresy lat lub kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawd Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Ja wymieniałem bo zimą już nie dawały rady stare. Świece samemu można wymienić kwestia klucza do świec ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi