grabek246 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 witam. musze wymienić tarcze hamulcowe(tak twierdzi mechanik) ale mam problem z wyborem rozmiaru. znalazlem trzy rozmiary:(średnica, grubość) 238 12, 238 20, 259 20,7. mam megane 1 ph2 silnik 1,4e 8V 75 KM prod 1999. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 chyba najlepiej będzie jak ściągniesz koło i sam zmierzysz, 5min roboty a pewność 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 no tak ale myslalem ze juz ktos ma i obylo by sie bez babrania;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 niestety 8V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukilks Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja właśnie zamówiłem takie tarcze na allegro jak w linku powyżej, mam tylko pytanie gdzie nie patrzyłem to wszędzie są klocki z czujnikami zużycia, fakt że nie trzeba tego podłączać, ale u mnie w książce WKŁ jest napisane że czujnik jest a nic tam takiego nie widziałem. mam megane 1.4 16 V z 12/1999r po lifcie możliwe poprostu że nie we wszystkich wersjach była taka opcja podłączenia tego? chyba że wczesniej ktoś wymienił klocki i nie podłączył czujników ale to widział bym jakiś dodatkowy przewód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ...mam problem z wyborem rozmiaru... Tutaj masz dobrą wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 problem rozwiazany. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi