SoundWave Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witajcie kochani renufkarze i renufkarki! ;-) Jako, że baaardzo chciałbym się nauczyć grac na pianinie (nigdy nie grałem na żadnym instrumencie) chciałbym was zapytać czy wiecie może gdzie można we Wrocławiu zacząć się uczyć gry na pianinie? Poza kilkoma ogłoszeniami (prywatne lekcje) trudno coś znaleźć sensownego. Przejrzałem strony www szkół muzycznych ale one takich kursów nie prowadzą - przynajmniej takiej informacji nie zauważyłem. Nie mam nic przeciwko prywatnym lekcjom, wręcz przeciwnie, jednak chciałbym móc wybrać spośród kilku opcji B) Wszelkie rady (włącznie z "daj sobie z tym spokój, od tego rosną włosy na dłoniach od wewnątrz" B)) mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wszelkie rady (włącznie z "daj sobie z tym spokój, od tego rosną włosy na dłoniach od wewnątrz" B) ) Uczyłem się trzy lata grac na tym wynalazku, teraz potrafię zagrać "Wlazł kotek na płotek" bez patrzenia na klawisze B) Jakbyś się uparł, to sam byś mógł się nauczyć, wystarczy rozgryźć nuty, klawisze i zaczynając od podstaw piąć się do góry B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie chcę odkrywać na nowo koła i zniechęcić się frustracjami wynikającymi z własnej nieumiejętności nauczenia się samemu B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi