Lukasz.k Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Mam takie głupie pytanie: kto z was tabaczy? Ja planuje zacząć bo brat mowil ze fajnie się kręci w głowie Znacie jekies fajne teksty jesli chodzi o tabaczenie. Jak sie mowi zeby z kims potabaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Lukasz.k, mam wielu znajomych co tabaczą, (w górnictwie ponoć pomaga oczyścić drogi oddechowe od zapylenia) Czy jest odjazd po tym :-/ , może na początku, do czasu przyzwyczajenia organizmu. Później staje się to takim samym nałogiem jak palenie czy inne cudactwa. Ja tego nie stosuje w obawie o zatoki. (ze względu na pracę w przeciągach i tak mam już kłopoty z nimi) Było nie było to jest sproszkowany tytoń, który wciągasz nosem i nie ma możliwości by to się rozpuściło. Osiada w zatokach i robi się z tego brunatny gęsty szlam. Po dłuższym stosowaniu słychać nawet zmiany w dźwięczności głosu osoby "sznupiacej" (to tak po śląsku, nie tabaka a "sznupka) Głos staje się bardziej nosowy, tak jakbyś mówił w czasie ostrego kataru. Lepiej zapalić, na raka trzeba poczekać, tu zasyfienie organizmu masz od zaraz. To moje zdanie na ten temat, wybór należy do Ciebie. A powiedzonka Jak se człowiek zatabaczy, to sie zarozki poczuje inaczy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ale, że co? tabaka zmielona do nocha? spoko, ale szału nie robi, lepiej jointa zapalić [ Dodano: 2010-01-30, 18:07 ] Osiada w zatokach i robi się z tego brunatny gęsty szlam to jest najgorsze :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz.k Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 szkoda, brat mówił ze fajniej, młody skubany ani mi nie powiedział ze tak długo tabaczy, nie wydało by się ale u mnie w okolicy juz 10-12 latki tabaczą i mnie zaciekawiło, potabacze zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 kto nie pije nie tabaczy ten nic nie znaczy Polecam piosenke tabaki posuwaka ja tabacze :( kręci sie w głowie racja ale wypij przed zatabaczeniem 4 bronki i weź tabake zajebiste uczycie. Moja pierwsza tabaka starczyła na 4 miechy kolejne krocej az doszedłem do 5 dni :) Kreci sie do czasu az sie do tego sie przyzwyczaisz :) teraz mi sie juz nie kreci w glowie zrobie 2 tygodnie przerwy dla odpoczącie nosa i znow wtedy sie zas kreci :) [ Dodano: 2010-01-31, 12:04 ] Tabak a zamiennik papierosów. Jak sie chcesz oduczyc :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tabaka to zuo, rano nos zawalony :| Już nie biorę, bo wiem jakie tego są konsekwencje Lekarze muszą mieć w końcu prace :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 stare dobre licealne czasy :roll: noo później to masakra z tym zapchanym nosem gile zamiast zielone to brązowe są :( w tym linku masz sposoby zażywania tabaki http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tabaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 wciągam tabakę potem smarkam do husteczki i sie [cenzura] dobrze oddycha Tabaka pobudza umysł i ciały :( osobiście polecam Red Bulla :). a co z zastkanym nosem to nie mam takich problemów mało tego od roku nie miałem kataru :) Pozdrawiam W regulaminie forum należy doczytać o zasadach pisowni postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jedynie okazjonalnie jako środek na katar. Bardzo fajnie pomaga na zapchany nos Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 szkoda, brat mówił ze fajniej, młody skubany ani mi nie powiedział ze tak długo tabaczy, nie wydało by się ale u mnie w okolicy juz 10-12 latki tabaczą i mnie zaciekawiło, potabacze zobacze Chcesz zacząć, aby im zaimponować? Osobiście generalnie nie polecam. Spróbowałem tabaki mieszkając w akademiku, wszystko pięknie ładnie, ale przez minutę po wciągnięciu, uczucie czystości nosa, przyjemny mentolowy oddech, a po chwili ból głowy, zatkane zatoki, zalane łzami oczy i piekące gardło od przełknięcia tytoniu. No cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jedynie okazjonalnie jako środek na katar. Bardzo fajnie pomaga W 100% potwierdzam i popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 To było fajne w szkole średniej Chociaż ostatnio gdzieś kumpel znalazł u brata w biurku więc sobie tabakę zaciągneliśmy. Fajna sprawa raz na jakiś czas,żeby sobie przeczyścić nosa.Ale potem te baboki :( p.s. Są lepsze rzeczy do wciągania i przeczyszczania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Są lepsze rzeczy to wciągania i przeczyszczania Odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (...)piekące gardło od przełknięcia tytoniu. No cudnie... A po to się po chwili smarka w chusteczkę, żeby efektu palenia gardła nie było ;p Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi