tomek74 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam , od paru dni mam takie zjawisko w aucie po przejechaniu kilkudziesieciu metrów włacza sie centarlny zamek i zapala ta czerwona kłodka nad lusterkiem ... to chyba jest blokada drzwi ? tak mi sie wydaje . Chciałbym to wyłaczyc a nie wiem jak to zrobic , aha to sie właczyło samo nic nie mieszałem w samochodzie , a jak w czasie jazdy wyłacze to przyciskiem na desce to za chwile i tak się właczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Na włączonym zapłonie wciśnij przycisk centralnego zamka po stronie odblokowującej i przytrzymaj przez około 5 sekund aż usłszysz sygnał dźwiękowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy18 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A w odwrotną stronę również to działa? Chce żeby po przejechaniu kilku metrów automatycznie samochód się zamykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Cichy18, jest to możliwe ale nie w Twojej wersji. Dopiero Ph II to potrafiła. Chyba wszystko w tym temacie zostało powiedziane i sprawa jest jasna. Zamykam. W razie dodatkowych pytań proszę się zgłosić do administracji w celu otwarcia tematu. - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi