gaw24 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 witam mam mały problem z moja megi ostatnie padł mi albo raczej zwariował imobilajzer jak przekręcam stacyjkę do pozycji odpalenia to kontrola mruga jak szalona wszystko co pisaliście na ten temat na forum zostało sprawdzone więc auto pojechało do elektryka jedynego w naszym mieście który zajmuje się takowymi rzeczami jak podłączenie auta pod kompa i zdiagnozowanie i usunięcie błędu niestey i on jak się okazało i on potrzebuje pomocy jego program nie łączy się z samochodem powiedział mi że jak mu przyniosę nowszy albo lepszy to może się uda mówi że immo blokuje połączenie a on tym programem co ma nie daje rady proszę was forumowicze jeśli możecie podeślijcie mi jakiegoś linka z dobrym programem abym z powrotem mógł wrócić moją megi na drogę lub o podsunięcie jakiegos rozwiązania. czekam i wzywam o pomoc. dodam że rok produkcji mojego auta to 1999 lub 2000 silnik to 1,6 16v (Pb) [ Dodano: 2010-02-02, 21:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananosek2 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ja bez podpinania pod kompa ci mogę powiedzieć co jest skrzynka bsi ci pada :] racja jak znajdziesz dobry program to on ci ją odpali ale i tak za jakiś czas będziesz musiał wymienić cała skrzynkę bezpieczników wiem bo w tamtym roku tez mi utknęła Renata na podjeździe i elektryk poinformował mnie co jest grane mam taka samą furkę jak ty :(:) pozdro a z reszta co to za elektryk ze do megi nie ma programu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 pozdro a z reszta co to za elektryk ze do megi nie ma programu Lepiej kolego nie pisz głupot, tylko jak masz to się podziel lub podpowiedz gdzie można znależć bo nie jest tajemnicą że 70% programów nie radzi sobie z renówkami pozostaje tylko walizka i to przeważnie w aso.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaw24 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 udało mi się znaleźć takie programy może ktoś wie czy są dobre i się nadają?? Renault DDT2000 diagnostic Interferace 2.0.9.0 RENAULT IMMO Repair V1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananosek2 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 jutro ci napisze bo bd sie widział z elektrykiem i mi powie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaw24 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 dzięki bardzo i czekam na wiadomości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roben Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Renault DDT2000 diagnostic Interferace 2.0.9.0 Tym programem udało mi się połączyć z moim autem. Ma dużo funkcji i możliwości, jest nawet możliwość programowania wtryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 czy ja wiem czy 70% programow ?? moze 70% elektrykow nie zna sie na tym co robi, mi tez padlo immo tak jak tobie tylko ze mi w Sceniku i wykonalem tel do goscia z sokolowa i odrazu wiedzial co jest grane i zrobil mi to :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 gaw24 napisał/a:Renault DDT2000 diagnostic Interferace 2.0.9.0 Tym programem udało mi się połączyć z moim autem. Ale program to nie wszystko musi być jeszcze interfejs napisz jakiego używałeś. Ewentualnie jakiś schemacik. czy ja wiem czy 70% programow ?? moze 70% elektrykow nie zna sie na tym co robi zdecydowanie jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roben Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale program to nie wszystko musi być jeszcze interfejs napisz jakiego używałeś. Ewentualnie jakiś schemacik. interfejs VAG KKL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Roben, napisz na PW skąd masz programik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaw24 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://rapidshare.com/fil....part1.rar.html http://rapidshare.com/fil....part2.rar.html linki do programu Renault DDT2000 diagnostic Interferace 2.0.9.0 [ Dodano: 2010-02-05, 13:08 ] http://rs108.rapidshare.c...iller_v1.10.rar link do programu immo kiler hesło do pliku to ecutuning [ Dodano: 2010-02-05, 13:10 ] scan tool net loger na obd2 i jakieś inne pobierzecie z tej stroni 2 post http://forum.vectraklub.pl/index.php/topic...ostyczny-elm327 [ Dodano: 2010-02-05, 14:17 ] mam nadzieję że komuś się przyda [ Dodano: 2010-02-10, 01:33 ] z moim problemem poradził sobie elektryk z sąsiedniej miejscowości podłączył pod klipa zresetował sterownik immo i wgrał oprogramowanie na nowo koszt 150 zł więc nie jest źle powiedział że jeżeli problem w przyszłości się powtórzy to proponuje założenie emulatora lub usunięcie immo dla mnie najważniejsze jest to że moja megi jeździ no i że w przyszłości będę wiedział gdzie mam oddać samochód do naprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajus Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 moglby ktos podac aktualne (dzialajace) linki do programow z postu wyzej? moze byc na PW. z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi