gibki8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Mam nadzieje że odpowiedni dział. Jak dla mnie poza tylnymi światłami jest piękna. It will be available with Renault’s 108bhp 1.6-litre diesel engine. The rest of the range includes 128bhp and 158bhp diesels, and 138bhp and 128bhp petrol four-pots. The 138bhp unit is available with a new CVT transmission. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dziwnie... tylne światła troche przypominają mi światła tej nowej IBIZY... a tak to rzeczywiście ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Moglaby byc bardziej podobna do coupe niz do hatchbacka, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Żeby była bardziej podobna do coupe musieliby dać materiałowy dach ;-) Zwróćcie uwagę na lusterka i ich miejsce oraz na rozmiary tylnej klapy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Najładniejsza Megane III. Bez wahania bym zamienił swoją na taką, nawet nie musieliby mi dopłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pierwsza M III z którą mógłbym się "zakolegować", wszystkie poprzednie wersje trójki łącznie ze sceniolem jakoś nie w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Hmm. jako że jestem polakiem to tradycyjnie, stereotypowo ponarzekam [a co!] Przód mi kompletnie nie odpowiada w tym samochodzie. O ile tył, oraz profil samochodu, od drzwi w tył, łącznie z drzwiami jest jak najbardziej pozytywny, i zachęca, to przód jest nijaki. Brakuje mu magicznego "czegoś", co czyniło by te auto wyjątkowym. Gdzie jakikolwiek wlot powietrza... Tylko w zderzaku? Hm, to nie dla mnie, brakuje mi wlotu powietrza w pobliżu maski. Temu znaczkowi Renault jest tam samotnie. Może to tylko złudzenie z przyzwyczajenia do MII, może tak rzeczywiście jest. No cóż, nie wgłębiam się w analizę Druga sprawa, to silniki. Podobnie zresztą było w MII. Dlaczego w M3 CC najmocniejszy dostępny silnik ma zaledwie 158bhp? Do tego dochodzi fakt, że to Diesel, a jak dla mnie tradycyjnie Diesel = na trasy, Benzyna = na codzienne użytkowanie. CC z racji swojej ceny, no i stosunku "pojemności" do tej ceny, wydaje mi się autem bardziej potocznie mówiąc "lanserskim", "szpanerskim", a co za tym idzie, powinien być w niej naprawdę mocny silnik. Skoro renault robi M3 RS, i wkłada tam - jak dobrze teraz pamiętam - 250KM silnik, to dlaczego nie jest on też dostępny w CC? Wszakże to jest dalej ten sam model samochodu! No ale niestety, Coupe było kojarzone ze sportem tylko w M1, a już M2 i M3 CC wyglądają jak samochody nie do końca sportowe, a czysto na pokaz wśród ludu. Naprawdę szkoda, że nie ma dostępnego silnika, bo tył jest naprawdę ładny, czego nie mogę powiedzieć o przodzie - a większa moc może zapewnić nam, że więcej osób będzie widziało tylko tył znikający szybko na horyzoncie :( Jednakże, nie obraziłbym się gdyby ktoś sprezentował mi kluczyki do tego samochodu, bo mimo wszystko wypada (z wyglądu) naprawdę pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 nie obraziłbym się gdyby ktoś sprezentował mi kluczyki do tego samochodu Nawet jakby juz ktos chcial, byloby to niemozliwe - karta zamiast kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek78 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Wygląda całkiem fajnie, ale wczoraj widziałem na żywo Lagunę Coupe i po prostu się zakochałem - http://www.v10.pl/Renault,Laguna,Coupepier...lona,12861.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 jak dla mnie jest ona super może kiedyś kiedyś kiedyś... sobie taką sprawię a co :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi