Robak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja jutro swoje dorzucę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Robak, musiałeś mnie wydac... Żeby nie bylo ze same stluczone dupcie, to teraz poskładaną pokażę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Robak-to nie latarnia tylko słupek :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 dave pisze o kadecie ale to musiał by być chyba szpiczasty kadet być może i słupek :-P :-P :-P :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Moze mial taki tuningowy spojler... Panie, nie takie kadety widzialem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak zdobede zdj tego kadeta to wkleje (kumpel robil zdj tel ) Zobaczycie co to był za szpiczasty kadet znany jako slupek, hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ato kolejny zonk - Scenic Dostałem w bok nastepnie koziołkowanie i dach :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 musiało boleć :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ałć... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Najorzej wyszedł młody bo tylnia szyba jak pękła pocieła mu pulik. :cry: Zona miała tylko potłuczenia - bo zadziałała boczna poducha :) i Scenic ma wyżej siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no nieciekawie to wyglądało pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie wiedziałem, że z scenicach I ph I montowano boczne poduszki :shock: człowiek ciągle się uczy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 To był Scenic 99' 4xpoduchy w (fotelach z boku AIR BAG ) dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 uu... mocne uderzenie.. podobno te boczne sa najgorsze... Grunt ze wszyscy wyszli zdrowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 po tym co piszecie, widac że meganki to jenak bezpieczne auta...duże zniszczenia,ale na szczęscie wszyscy są jeszcze "z nami" pozdrawiam mam nadzieję że nigdy mnie to nie spotka, chodz będąc kierowca musze byc na to przygotowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi