bronius Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 w latach świetności megane była najbezpieczniejszym autem w swojej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Bronius ! Megi nadal ma Lata Swietnosci :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks1975 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Bronius ! Megi nadal ma Lata Swietnosci :) :) Cieszę sie niesamowicie, że wybór mój padł na Megi :P , wszak Młodego ( pół roku) wożę z sobą codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 no to czas na moje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@riusz Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 U mnie kobieta ( 1,5 promila!! )weszla w bok auta ( jej nic sie nie stalo ) a autko ucierpialo ( blotnik, lampa, maska , slupek ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Niezłe jest porównanie zdjęcia pierwszego z drugim (na pierwszym niby wszystko OK w styku reflektora z karoserią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Double impact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_k Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Oto moja pierwsza stłuczka, babka nie wyrobiła w poślizgu (padało) na skrzyżowaniu, co ciekawe Citroenem c3 bez ABS! Nie zamyka się klapa oraz tylne lewe drzwi. Ktoś wie jaki może być orientacyjny koszt naprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Pojedziesz zgłosić szkodę obejrzą spiszą i zrobią Ci wycene co jak i za ile. Ale zastanów sie czy warto sie bawić. Jeżeli znasz dobry warsztat to po prostu odstaw tam autko (po oględzinach) oni rozbiorą go wezwą jeszcze raz rzeczoznawce żeby mu pokazać czego nie uwzględnił, naprawią autko i załatwia sprawy z ubezpieczycielem. Przemyśl to sobie na spokojnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_k Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Dzięki, szkoda już zgłoszona, czekam na oględziny. Zamierzam naprawiać na własną rękę, bo słyszałem, że na ogół wychodzi się na tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Z tymi odszkodowaniami to jest różnie. Kolega ma seichento (czy jak to tam się pisze) i włamywali mu się do auta. Zniszczyli dwa zamki, porysowali drzwi itp. Koleś z PZU przyszedł popatrzał na auto i powiedział, że komplet zamków do niego to kosztuje z 500 zł bo ma jeden kluczyk ale on wpisze ten tańszy a chłopaki z warsztatu poprawią kosztorys i wtedy zamontujemy dobry komplet zamków. Oczywiście mój kumpel się zapienił i powiedział, że ma w d... ich kombinacje jak ma droższe zamki to chce mieć to wpisane od razu i zawołał jego przełożonego. Sprawa zakończyła się pozytywnie, ale trzeba im patrzeć na ręce i co się podpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dołączam się. Było ślisko. Wpadłem w poślizg na zakręcie no i buuuum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Poduchy Ci wywalilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 na szczęście nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_k Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ulalaa; mam nadzieję, że miałeś AC ! wrzuć fotki, jak już będzie odpicowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi