opielowski Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam serdecznie. W sobotę będę wymieniał płyn hamulcowy w swoim Scenicu. Kupiłem dziś litrówke, a teraz tak się zastanawiam czy to wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enrico65 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam. Ja słyszałem od mechanika że do wymiany płynu hamulcowego w naszych modelach sceników to trzeba to robić pod clipem zwłaszcza tył.Napisz jak Ci poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja jade właśnie do znajomego, który zajmuje się renault, głównie laguny. Ale dostęp do clipa ma, także myślę że jak się zadeklarował to zrobi. Ale oczywiście dam znać. Przy okazji wyczyści mi egr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Do wymianu płynu hamulcowego potrzebny jest CLIP? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 no właśnie też trochę się zdziwiłem... bo szczerze mówiąc kumpel nic mi przez telefon nie wspominał. Zrobię w sobotę to dam znać jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja wymieniałem bez clipa, nie pamiętam ile weszło ale litr napewno wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 słuchajcie a co dolać do płynu tzn jaki płyn bo nie wiem co było wcześniej wlane żeby znikła mi kontrolka zapalająca się przy ruszaniu i przyśpieszaniu ? Mogę zrobić dolewkę każdym płynem hamulcowym czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 tym co masz najlepiej wiem że dot 3 dot 4 są mieszalne ale dot 5.1 juz chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja wymieniałem płyn hamulcowy w Agenie Tychy.Koszt z płynem 70 zł.Nie potrzeba żadnego clipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi