repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam posiadam scenica I po lifcie lecz w starej budzie i mam problem od kilku dni poniewaz przestał działać prędkościomierz licznik od KM działa lecz predkosciomierz nie co mo że byc przyczyną ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 zerknij najpierw na kostkę od licznika ,może brak styku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ale to musze sciagac licznik?? a jak on jest zasilany elektronicznie czy przez linkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Licznik jest "zasilany" elektronicznie. Nie wiedziałem, że masz licznik Koni Mechanicznych. Jak to działa:?: :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 chodził mi o kilometry :) a obejdzie sie bez sciagania licznika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie, wtyczki są za licznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a jest jeszcze jakaś inna opcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No, jak masz bardzo cienkie ręce to możesz spróbować je wsunąć za licznik :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ale chodzi mi o to czy tylko tam może byc przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Może też być uszkodzony silniczek licznika. Poszukaj na forum jest opisane jak to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a on ma czyjnik na abs czy na szkrzyni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 W tym wypadku to bez znaczenia. Sprawdź styki, jak nie to, to nowy licznik z allegro za około 100 zł.(zwróć uwagę na to czy masz komputer pokładowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ale akumulator mam po siedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Jeżeli licznik km. działa to sygnał dochodzi do zegarów więc w podszybiu nie ma czego raczej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek92 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 to cos przy zegarze cos sie stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi