kamilj21 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam! Mam malutki problem. Bo miałem pekniętą klamke przednią prawą, a ostatnio ojciec mi ją całkiem złamał. I teraz chce kupic nowa tylko tu nasuwa sie pytanie: jak upewnic sie (bez zdemontowania drzwi) czy klamka jest na linke czy na preta. BO tego nie widac :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 klamka jest na jedna śrubę i demontujesz ją bez zdejmowania boczku. trwa to dosłownie chwile i wiesz juz na co masz klamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilj21 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 hehe patrzyłem i z tego co widziałem to mam na preta :-P dzieki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 napewno masz na pręt,u mnie rozwaliły sie właśnie 2 z tyłu,więc zamawiam chromowane,i tak jak z przodu podda się lekkiemu ''tuningowi'' i bedą pasować ;-)Orginalne klamki niewiadomo dlaczego pękają właśnie w miejscu ich przykręcania ,tam ten plastik musi być najsłabszy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilj21 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 nom właśnie zamawiam na pręt za 15zł. dokładnie porażka z tymi klamkami :-| połamaną całkiem mam z przodu po prawej stronie, ale zauważyłem, że po lewej też już lekko pęknięta jest w koło śruby :-/ na szczęście z tyłu sa ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 teraz myslę dać podkładkę gumową pod tą śrubę,może wtedy wytrzyma dłużej ;-) zamawiam te http://moto.allegro.pl/item912726167_renau...ne_chrom_p.html kawałek plastiku się ucina i pasuje na drut 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilj21 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 te chromowane też mi sie bardzo podobaja i kiedys myslalem zeby tez takie kupic, ale teraz bede chcial sprzedawac moja megi i nie oplaca mi sie juz w takie rzeczy inwestowac :) chyba, że w nastepnej "nowej" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 odgrzeję kotleta :) Potrzebuję klamkę od strony kierowcy do Mastera II 1998 rok. Klamki są całe plastikowe i łatwo pękają. Można trafić zamiennik satynowy albo chromowany, ale to tylko lakierowany plastik. Chciałbym założyć oryginalne klamki ze scenica I/megane I po lifcie, które są całe aluminiowe, ale za to na linkę, a ja potrzebuję na pręt. Pytanie: Czy można klamkę na linkę przerobić tak, żeby pasowała na pręt? I czy w ogóle klamka od scenica/megany będzie pasować do Mastera? Wyglądają bardzo podobnie, ale nie porównywałem na żywo bo nie miałem takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi