valerio Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Cześć! Jestem świeży na forum, więc prośba o wyrozumiałość. Mam pytanie czy w megane z 2000r. 1.4 16V 95 KM silnik k4j można podpiąć fejsa celem diagnostyki jak np. w VW group? Jeśli tak to proszę o info jaki fejs i soft. Szukałem tematu w "szukaj" ale nie znalazłem odp. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Na pewno można podpiąć taką megankę pod kompa ale jaki soft itd to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 jest CLIP, mają go ASO i czasem pojawia się na allegro w okolicach 5-6 tyś. zł, nie ma do renówek czegoś takiego jak to VW, są mniejsze większe urządzenia diagnostyczne ale słabo współpracują z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi