lukaszzd Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam pytanko drodzy forumowicze, myśle o 5 tym zagłówku obecnie z tyłu mam dwa a pośrodku są zaślepki gumowe i czy jest w kanapie mechanizm do zamontowania zagłówka czy tylko zasłaniają teg gumy otwory montarzowe bo dość mocno trzymają te zaślepki a ruszać ich narazie niechcem by niestraszyły jakieś dziury. Bawił się ktoś z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 witaj ! Ja osobiście wpakowałem piąty zagłówek, ale nie proponuje montować piątego(środkowego) ponieważ dość znacznie ograniacza widoczność z tyłu. pozdrawiam Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 znacznie ograniacza widoczność z tyłu. Kwestia przyzwyczajenia ;-) Ja nie robiłem bo miałem już oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 fajnie by było znaleźć taki który by nieużywany można było złożyć dopasowując do oparcia kanapy (taki zachodzący na kanape) może ktoś widział takowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Taki zachodzący na kanapę środkowy zagłówek był w MIphII. Mój jeszcze jest pełnowymiarowy i dość znacznie ogranicza widoczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Z tą widocznością to się zgadza. ja zagłówek mam w bagażniku i montuje tylko podczas przewozu trzech osób na tylnej kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Czyli twierdzicie że się da. Dzięki za opinie jak będe miał przypływ gotówki to pomyśle o zagłówku fajnie jak by pasował do mojego taki z ph2. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mocowanie, jeden i drugi ma identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Podepne sie, czy to znaczy, ze nie kazda megi miala po zakupie 5ty zaglowek? Moja MIphI HB przy zakupie z rynku wtornego go nie miala, myslalem, iz przed sprzedaza ktos to skroil, bo to w koncu 100 na alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 a są u ciebie zaślepki nałożone na śroku tam gdzie powinien być zagłowek? często widze renie bez 5-ego zagłówka. U mnie są 4 i dodatkowe miejsce zaślepione gumowymi zaślepkami (chyba miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 lukaszzd dzieki za odpowiedz. No wlasnie nie ma zaslepek z tego co pamietam ale sprawsze. Przyznac trzeba, iz 5ty zaglowek ograniczalby widocznosc, moze wlasciciele go po prostu wyjeli :/ Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Megane 1 ph 1 z czterema zagłówkami sprzedawane były np. na rynku niemieckim.A co do ciekawostek to widziałem megana 1ph1 na francuskich blachach ( wersja ECO ) który zupełnie nie posiadał zagłówkow z tyłu.Nawet otworów nie było !! Jak w autach z lat 80-tych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 moja megula przytaszczona z Belgii nie ma z tyłu w ogóle zagłówków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a czy ma na nie otwory w oparciach siedzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 nie ma, chyba że pod tapicerką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi