brook Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam. Mam Renault Megane I phI 1996r. Ostatnio wymieniłem nagrzewnice w samochodzie i po wymianie przestało mi działać kilka rzeczy. A mianowicie nie mogę otworzyć (z pilota) i odpalić samochodu, nie mogę również włączyć wycieraczek, świateł awaryjnych oraz szyb elektrycznych. Światła pozycyjne i radio działają. Co może być przyczyną?? Może jakaś kostka nie jest podpięta ;/ Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Na pytanie udzieliłeś sobie sam odpowiedzi ,sprawdź czy wszystkie kostki zostały podpięte i czy mają dobre styki , bo przecież samo nic się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brook Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 ale ktoś może wie na jakiej kostce są te wszystkie funkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 jak to mówia"po nitce do kłębka" ;D Idz od manetki po kablach az wkońcu natrafisz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi