madej71 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam,Mam mały kłopot Koledzy a mianowicie kupiłem Meganke razem z zestawem głośno mówiącym firmy Nokia,Jak mi sie wydaje jest już chyba dość wiekowy bo nawet poprzedni właściciel nie jest w stanie odpowiedzieć do jakiego modelu telefonu on pasuje.na tablitce znamionowej jest tylko napis Nokia i typ MCC-4.Czy wie ktoś jaki w miare normalny tel można do niego dopasować bo z tego co wyszukałem w internecie to producent zaleca jakieś zabytki a nie telefony?.Pozdrawiam.Madej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 kolego, będą to generalnie zabytki :) skoro masz listę telefonów do tego zestawu to się tego trzymaj, nie jest to bluetooth że go podłączysz do każdej słuchawki !! tutaj kupowało się zestaw pod telefon i jego ciągle używało. Mój tata kiedy telefon pod zestaw głośnomówiący stał się troche stary, w Erze zamówił sobie coś takiego że miał drugą kartę SIM w tym zabytkowym telefonie, na ten sam numer, i z niego korzystał podczas jazdy. i wilk syty i owca cała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madej71 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dzieki Soko za szybka odpowiedz.Faktycznie rozwiazanie z druga kartą chyba będzie najlepsze.jeszcze jedna rzecz mi chodzi po głowie a mianowicie jakas mała modyfikacja i przystosowanie do jakiegos nowszego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 być może da się kupić nowszy uchwyt na tel i podłączyć tylko do centrali... ale tego to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi