MarioIII Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 mam pytanie czy ktoś z Was ma pojęcie albo pomysł jakie radio można założyć w meg III niefabryczne ale za to "dobre" (które nie wymaga wzmacniacza dla poprawy mocy i jakości) ale jest mobilne ze sterowaniem przy kierownicy i wyświetlaczem auta i najlepiej żeby obsługiwało też tel.? [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2010-02-23, 14:53 ] Chyba koledze chodzi o kompatybilne :) Mobilne jest każde, które w auto wsadzisz, porusza się razem z nim. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobre pytanie. Fabrycznie jest naprawde spoko, ale moca nie grzeszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blesio Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 WItam, a wiecie może jak zdemontować fabryczne? W Megane II to było proste, tutaj jednak nie chcę nic porysować.... nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flusio Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam blesio i jak wiesz juz jak zdemontować to fabryczne radyjko?Bo ja we fluence tez chcę je wyciągnąć ale chcę to zrobić bez jakiś niepowodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 flusio, zrób zdjęcie tego radia i wrzuć tu,może ktoś coś wymyśli bo widzę rozwiązania brak od dłuższego czasu. Działaj chłopie działaj, nie wszyscy mają Fluenca, więc nie każdy wie jak wygląda w nim radio, być może rozwiązanie jest banalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Pewnei tak jak w MIII a mianowicie: trzeba sciagnac caly ten plastik otaczajacy radio i klime a pozniej za pomoca specialnie wygietych drucikow, ktore wklada sie z obu stron radia, wyciagamy radio. Widzialem jak mi demontowali kiedy robili podlaczenie pod subwoofer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flusio Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam macie rację ,radyjko wyciąga sie idealnie tak samo jak we meggi III trzeba cały panel sciągnąć a potem dopiero radyjko wyjdzie,dziś to wlasnie cwiczyłem.A radyjko jest identyczne jak w meg III. Wlasnie dzis podłączyłem sobie tweetery z magnata bo jak zauważyłem to z oszczędności mi nie włozyli.Podłączyłem sobie również konwerter RCA i jutro montaz reszty sprzętu audio. [ Dodano: 2010-05-22, 14:55 ] [ Dodano: 2010-05-22, 14:58 ] [ Dodano: 2010-05-22, 14:59 ] Tu macie linki jak we fluence demontować pewne podzespoły. Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Będzie jakiś manual ze zdjęciami? Bardzo prosimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi