roboski Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Przepaliła ci się żarówka. Zrób dokładnie tak jak napisał ci Przemo. Miałem to samo. Padła mi żarówka. Dostaniesz ją prawie w każdym sklepie. Cze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Przepaliła ci się żarówka. i zegarek się przez to spóźnia? Tysia, ASO ma trochę racji. Ja osobiście sprawdził bym obwód rezonatora (tzw. kwarc). Ale z tym to już raczej do elektronika, a nie do mechanika, a tym bardziej ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 z tą żarówką to było raczej do mnie :) no tak teraz widzę, że świeci minimalnym światłem i tylko obręb godziny więc pewnie żarówka. tylko tak czy owak nie umiem nastawić godziny!!! są dwa przyciski... jak ustawić tą godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 :) Prawy przycisk minuty, lewy godziny, środek to atrapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 [Cięcie] no faktycznie ciężka sprawa :) jak ustawiałem coś musiało nie działać. teraz działa, no tylko żarówka do wymiany. ----------- Wczoraj dokonałem operacji wymiany żarówki wg wskazań z forum. i faktycznie muszę, przyznać, że to nic trudnego. 5 śrub, parę zatrzasków i po sprawie. dzięki za tak cenne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSMITHx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ja mam to samo. w megi IphI zegarek niby działa jak się przyglądam to czas widać ale wogóle nie świeci i jak już prowadzę to czasu nie widzę. ktoś wyżej opisał jak dostać się do tego po przez zdjęcie deski rozdzielczej to dla mnie magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ktoś wyżej opisał jak dostać się do tego po przez zdjęcie deski rozdzielczej to dla mnie magia Zadnia magia dosłownie parę minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 xSMITHx, a przeczytałeś chociaż co jest napisane w tym temacie ? Przecież jest dokładnie opisane jak się dostać do zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSMITHx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czytałem opis ale ja to mam troche lewe ręce do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Prawy przycisk godziny, lewy minuty, środek to atrapa Chyba odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi