Rafalk83 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja się kiedyś bawiłem badając SWR w różnych miejscach zamocowania anteny i najlepiej się stroiła gdy była zamontowana na środku maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ostatnio gadałem z kolesiem co montuje CB, mówi, że nie ma dużego znaczenia czy zamontujesz na środku, czy na narożniku antene (znaczenie ma, jak masz sedana i montujesz z tyłu na klapie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witajcie, Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad montażem cb radia, wszystko przez to że zakupiłem megankę z dziurą w dachu i trzeba by ją jakoś zatkać Mam pytanie, czy średnica otworu 15mm powinna się nadać do montażu każdej anteny? Szukam czegoś w rozsądnej cenie i średniej klasie. Co takiego polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 W takiej dziurze zamontujesz praktycznie każdą antenę, a dobór konkretnego sprzętu w innym temacie. http://megane.com.pl/topic/22394-cb-radio-jakie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi