artsie Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jakie było moje zdziwienie, gdy zajrzałem do schowka w podłodze pod nogami kierowcy, zobaczyłem 6 cm wody. Mam gumowe dywaniki, ale widocznie ich rant jest zbyt niski, do przyszłej zimy muszę zaopatrzyć się w dywaniki z wysokim rantem. Polecam wszystkim użytkownikom zajrzenie w to miejsce po zimie w końcu jest to idealne miejsce by schować tam nawigacje czy dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 artsie, ja się tylko obawiam, że to ta sama przypadłość co w Megankach i Scenicach z rodziny II. Wielokrotnie problem opisywany na forum w tamtych modelach. Może warto sprawdzić czy przyczyna nie jest ta sama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 hm, ja w poprzednim aucie miałem dywaniki z wysokimi rantami, i bez schowków miałem powódź pod nimi, przecież to logiczne, że jak wsiadasz po raz kolejny z ośnieżonymi butami, woda ta musi gdzieś spłynąć... a tymbardziej jeśli pod spodem jest dołek. Ja pod dywanikami mam gazety póki pogoda się nie zmieni, dobrze wyciągają wilgoć... w schowki pod dywanikami też włożyłem gazety, na razie nic tam nie wkładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingos Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ogolnie z tego co wiem to w megankach III jest problem z wilgocią ,juz mialem 2 usterki na gwarancji Najpierw szalaly wycieraczki i okazalo sie ze jakis czujnik jest zle zabezpieczony przed wilgocia A teraz jest powazniejsza sprawa ,czasami wyskakuje kontrolka air bag i wariuja centalne zamki Prawdopodobnie do modulu dostaje sie woda poprzez szybe przednia po prawej stronie czyli masakra bo beda wyciagac szybe i od nowa wklejac Narazie wstrzymalem sie z ta naprawa bo jest spokoj z kontrolkami ale moze wlasnie dlatego kolega mial ta wode pod nogami bo splywa po slupku albo grodzi przedniej Mial ktos ten problem z centralnymi zamkami ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A teraz jest powazniejsza sprawa ,czasami wyskakuje kontrolka air bag i wariuja centalne zamki Czy zamki wariują po zapaleniu się kontrolki airbag? Jeżeli tak, to problem zamków prawdopodobnie zniknie gdy usuniesz przyczynę zapalania się kontrolki poduszek. To działa na zasadzie: jest wypadek, zapala się kontrolka poduszek i komputer otwiera wszystkie drzwi, żeby umożliwić dostęp do poszkodowanych z zewnątrz, oraz żeby można było wysiąść z auta od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi