adolf Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam mam pytanko ! Kiedy wreszci zagladamy Felgi alu LETNIE do meganek! kto zmienil niech sie podpisze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 kolego adolf, Nie lepiej kupić sobie alusy na zimę,miec dwa komplety i nie podniecać się już w lutym zmianą.Ja na pewno jeszcze ze dwa miesiące pośmigam na zimie i myślę,że większośc kierowców też tak zrobi.Człowieku..przecież w nocy i nad ranem jest jeszcze zimno :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 waldek ma racje... spójrz sobie na tą stronkę --> http://www.cowtoruniu.pl/artykul-1469 w piątek mała ślizgawka... letnie opony... i tragedia. Kobieta o mało co nie spłonęła. Byłem na miejscu - widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 także mam zimówki i myślę ze tak zostanie do końca marca/połowy kwietnia. w tym czasie akurat będzie trochę czasu, żeby rozglądnąć się za alusami. W planach 16' 205/45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Przy tych dziurach które są teraz w Warszawie, poczekam chyba do połowy kwietnia. Po zeszłym sezonie wydałem na prostowanie felg 400zł. Wolę teraz pomęczyć stalówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi