Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tak wczoraj się u mnie działo i brak łączności miałem :cry: Och jak ja lubię takie efektowne widoki ;-) :) Moja pogoda :) Fotki pstrykałem z okna u mnie w domu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ten pierwszy piorun niczym z filmu Wojna Światów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 tez na ostatnich burzach czychalem z aparatem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 u mnie też wczoraj podobnie nadawało - szkoda tylko że w dzień, bo nie było takich piorunujących efektów ;-) edit: a dzisiaj powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ciekawe gdzie ten z "burza4" walnął bo gruby był i dawało nieźle po uszach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 rozumiem że ten napis [shadow=green:53c5e15ecd]Prezes[/shadow:53c5e15ecd] już tam widniał...to nie żaden fotomontaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 To fotomrugana - rozświetlał się jak błysnęło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi