pieczarek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, ostatnio szukałem zderzaka przedniego do mojej meganki. Zauważyłem jednak, że są dwie wersje zderzaka jedna ma odczepiane czarne listwy natomiast w drugim zderzaku listwy są razem z całym odlewem zderzaka. Wszyscy sprzedający twierdzą ze te bez listew ściąganych są oryginalne. Może ktoś już się z tym spotkał bo nie wiem czy mogę kupić ten w jednej części. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Z tego co się orientuję ten bez listew jest od coupe a z listwami htb/sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczarek Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tomaszb, źle zrozumieliśmy się. Nie chodziło mi o to, że bez listew jest. Listwy są w obydwu zderzakach jednak w jednym można je ścigać, a w drugim jest to odlew z jednej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja widziałem zderzaki bez zdejmowanych listew w ph I. PH II ma chyba tylko odczepiane listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tak jak pisze Tomaszb ,nie ściągane listwy są w coupe,a ściągane w pozostałych,od coupe jest odrobinę inny profil zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczarek Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ok. Z tym coupe wiedziałem o co chodzi ;-) Czyli te zderzaki bez zdejmowanych listew musiały być kombinowane :-/ Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi