gojgien Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 pawelp2008, dokładnie to miałem na myśli. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 marcin.slaby, no co ty ;-) , tak go własnie potraktowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 gratulacje Paweł Jak to mi szepnął do ucha szacowny wuj mojej żony składając życzenia z okazji ślubu "Lepiej nie będzie, może częściej" :lol: a tak bardziej serio - powodzenia wrzuć jakieś fotki jak już bedzie uwieziony... tzn... tego... eee.. co to ja chciałem... zaobrączkowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Paweł - a taki był z Ciebie fajny "Herbatnik" tylko chrupać No ale skoro musisz To moje Gratulacje i witaj po drugiej stronie lustra Tylko pamiętaj Po ślubie "Alicjo" zabiorą Ci czerwone pantofelki i już nigdy nie wylądujesz w Kansas :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Bardzo dziękujemy za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tak jak miesiąc wcześniej w tym temacie obiecywałem, dołączam dziś do innych, w tym szczególnym dla Was Aniu i Pawle dniu i składam najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia. By każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego, byście każdego dnia odkrywali siebie na nowo, by każde te odkrycie owocowało nowym, głębszym uczuciem i zauroczeniem sobą. No i by to trwało w nieskończoność. Tego życzymy my, taki jeden znajomy- gojgien z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Pawle i Aniu. Wielki dzień nastał - dwie połówki połączyły się w jedną Od teraz będziecie Wy razem, podczas gdy dotąd byliście Paweł i Ania - osobno Składamy Wam życzenia przede wszystkim szczęścia i zdrowia - żeby Wam nigdy życie ciężkim nie było, a tych przykrych spraw by było jak najmniej. Żeby Wasza miłość nigdy, ale to przenigdy nie zgasła, a żebyście Wy nigdy nie zboczyli z drogi, jaką od wczoraj razem już idziecie Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, bardzo żałujemy, że nie mogliśmy przybyć, ale niestety nie mieliśmy na to wpływu. Tego życzą Paweł i Ola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tak więc stało się. Do Krzepic przyjadę już z małżonką . Dziękujemy bardzo gorąco za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Paweł, tak jak obiecywałem, Wasze zdrowie wypite, co prawda na innym weselu ale to nic Jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zapraszam wszystkich do obejrzenia mini fotorelacji z uroczystości ślubnej Pawła i Ani http://megane.com.pl/album_cat.htm?cat_id=65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jeszcze raz gorąco dziękujemy wam przyjaciele, za życzenia . Na koniec fotka już :shock: z małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi