blizniak53 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Gratulacje oraz wszystkiego, wszystkiego dobrego na nowej drodze - tym razem życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 pawelp2008 najszczersze gratulacje kolego, dla Ciebie i dla Ani, oczywiście postaramy się być całą familią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Żegnaj Paweł i witaj po naszej stronie barykady zarazem Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 oj oj wszystkiego najlepszego i niech Wam się szczęści ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 pawelp2008, to może ja się dołączę do życzeń najlepszego kolego i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Panie i Panowie, Koleżanki i Koledzy, drodzy przyjaciele. A gdzie "R"w nazwie miesiąca Wsiego najlepsiejszego dla Was na nowej drodze życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Dziękuuujeeemyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 pawelp2008, jak mogłem ten temat przegapić???? Pawełku...wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...a co masz miec lepiej ode mnie To w Tomikowie możemy na jakieś kawalerskie liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 waldek708, dziękuję bardzo :roll: , a co do kawalerskiego, to choć troszkę po czasie to i tak ja stawiam za kawalerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 pawelp2008, oj pawcio trzymamy za słowo ale już widzę, że niezła imprezka się zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego Ode mnie i żonki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 P_r_z_e_m_o, dziękuję również w imieniu Ani :-> . Dla zainteresowanych ;-) podaję trasę "konwoju" Trasa przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 pawelp2008, super miałem właśnie dzwonić do ciebie w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 pawelp2008, szkoda,że nie w Krakowie.Do łodzi nie dam rady :-( Ale mam nadzieję,że Grupa Łódzka się na ten dzień zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 szkoda,że nie w Krakowie.Do łodzi nie dam rady odbijemy sobie w Krzepicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi