marcinsid88 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam. Mam pytanie. Ile żarówek jest w podświetleniu zegarów ? bo chciałbym wymienić sobie na inny kolor a nie wiem ile żarówek zakupić, aha , no i jaki rodzaj żarówek ? Podświetlenie wyświetlacza z zegarkiem także chce wymienić oraz podświetlenie pokręteł od nawiewu. Jeżeli ktoś może mi pomóc , wypisać rodzaje żarówek oraz ilość co do poszzególnych miejsc byłbym bardzo wdzięczny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 w ph2 niema żarówek a jedynie diody ;-) http://www.megane.com.pl/viewtopic.php?t=14562 do podświetlenia zegarka potrzeba zarówkę R5 bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsid88 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 ślicznie dziękuję kolego a no i sorki za " żarówki " hehe " pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi