yuve Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam niestety przepadł mi gdzieś jeden z kluczyków (karta, ale nie HF) do scenica. jezdżę na drugim. czy ktoś wie ile może kosztować dorobienie? dzięki z góry DZIĘKI Kluczyk odnaleziony (ochrona osiedla spisała się na medal ) ale dzięki za info na przyszłość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 W serwisie około 650zł (w tym karta i programowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekch73 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://www.kartarenault.republika.pl/ pod tym adresem 250zł płaciłem ja osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi