lukilks Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam mam pewien problem. Podnosząc bagażnik do góry przy maksymalnym otworzeniu wyskakuje mi półka w bocznych mocowań, tak jak by sznurki były za krótkie i tak się naciągają, że półka wyskakuje z mocowań, czy te sznurki można dokupić, przedłużyć czy jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 u mnie jest to samo ale naszczescie 1 sznurek ma odpowiednia dlugosc wiec wieszam ja na 1 sznurku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 lukilks , mam pytanie czy udało ci się rozwiązać problem z tymi sznurkami , a jeśli tak to napisz jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlap Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A ja jeszcze nie wiem czy mam za krótkie sznurki, bo nie mam "korków w klapie bagażnika i nie mogę ich zamocować. Gdzie mogę takie gumy, czy plastiki zakupić? Nawet nie wiem jak to nazwać aby znaleźć w internecie, a w motoryzacyjnym nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 jeśli mnie pamięć nie myli to w klapie jest plastikowa osłona z otworami w których zapina się sznurki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlap Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Właśnie w megance mam otwory (po prostu wycięte dziury w blasze) na te plastiki i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 mam pytanko czy udało się wam rozwiązać ten problem z wyskakującą półką , jeśli tak to proszę o pomoc lub wskazówki . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi