adekadek31 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 witam wszystkich posiadam w/w autko i mam problem z filtrem paliwa wymienilem juz trzeci za kazdym razem wywala mi go niewiem dlaczego ? jaka moze byc tego przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ...wywala mi go... Może jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adekadek31 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Tzn w styczniu pękł filtr paliwa wymienilem go na boscha , po dwoch tygodniach znow pękl i kolejny raz wymienilem 3 dni temu odpalilem auto przejechalem 3 metry i tym razem az huknelo znow pęknięty nie wiem jaka moze byc przyczyna mowia ze woda w paliwie ale inni tez tankuja tam gdzie ja i nie maja tego problemu jeszcze raz prosze o rade pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jeśli masz wodę w zbiorniku to spróbuj może dolać jakiś dodatek do paliwa. Może coś tp.com.pl/produkty/paliwa.html"]z tej gamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adekadek31 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 byl dolewany stp i dalej to samo a wczesniej gdzies we wrzesniu byla wymontowana pompa paliwa bo padl elektrozawor na niej moze byc ze cisnienie na pompie jest za duze lub cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Być może pompa daje za duże ciśnienie paliwa i pad najsłabszy element w układzie zasilania silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wychodzi na to,że z tą pompą coś jest nie tak,ale to już Kolega pit-men, napisał wcześniej. Chyba,że coś za filtrem powoduje zator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi