kamilnew Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 czy da sie to zrobic w miare latwo czy trzeba rozbierac pol samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Bardzo łatwo. Dwie plastikowe śrubki (odkręcane palcami) i masz lampę już w dłoni. Potem jeden zatrzask od listwy z żarówkami i masz już dostęp do wszystkich żarówek. Czas wymiany około 2 minut (tak, że nawet browca nie kupuj). ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krns Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam nadzieję, że jest to tak proste jak mówisz z tą wymianą. Mimo sugestii browca kupię przed jutrzejszą wymianą [ Dodano: 2009-02-03, 21:24 ] Rzeczywiście wymiana żarówki z tyłu jest banalna. Należy odkręcić śrubę-"motylek" u góry, zdjąć zaślepkę od strony dolnej bocznej po czym odkręcamy 2 śrubę-"motylek", wyciągamy lampę ciągnąc ją delikatnie ale dostatecznie silnie do siebie, no i na koniec pokonujemy zatrzask do żarówek i...browarek Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ostatnim czasie zauważyłem brak światła stopu w tylnych lampach. Problemem były popalone żarówki ale jak wymieniłem na nowe to dalej jest brak wstecznego. Mam pytanie czy dobrze powkładałem żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraulista Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam, chciałem wymienić z tyłu kierunek ale niestety mam tylko jeden motylek.. W zaślepce jest śruba tylko i nijak nie moge jej wykręcić. Mam tez taką plastikową srubę.. Walka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi