maupa Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam szukałem odpowiedzi na moje pytanie i nie mogę znaleźć mianowicie czy w Megane 1 ph2 w wersji RT były poprowadzone kable do podłączenia głośników z tyłu w seryjnym miejscu? A jeśli takowe powinny być to gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpshinoda Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 witam, mam M I phI i u mnie też nie było kabli, musiałem prowadzić nowe, musisz poszukać wewnątrz listew idących koło dolnej krawędzi drzwi, tam powinny być, jeżeli ich nie ma to od razu szykuj się na min 8m kabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 eh wielka szkoda bo chciałem sobie podłączyć głośniki żeby mi przyjemnie grało. A dużo to zachodu z poprowadzeniem kabli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ja w aucie mam tylko z jednej strony kabelek do podłączenia głośnika z drugiej strony nie ma tego kabelka ocb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Poszukaj, jak z jednej jest to z drugiej tez musi być, tylko musiał Ci uciec... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 bardzo mozliwe aż jutro poszukam :-P bo on musiał tam być chyba że ktoś kiedyś oderwał hehe [ Dodano: 2010-03-30, 20:10 ] tylko musiał Ci uciec miałeś racje uciekł mi ten przewód :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi