kataryniarz Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Akcja wiosna: - po kontroli za 50zł otrzymasz eco-czek, który uprawnia do otrzymania rabatu w wysokości 100zł brutto przy wykonaniu operacji serwisowych w wybranych serwisach Renault - rabat 20% na części i wymianę Szczegóły: http://www.renault.pl/media/editos/pdf/wio...kcja_wiosna.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Moim zdaniem za 50zł szkoda kasy. Jeżeli mają sprawdzić takie pierduły jak na ulotce to szkoda czasu na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ciekawe jak wygląda kontrola klimatyzacji? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 grooha, Włączą - działa OK nie działa - musi pan zapłacić za dokładne sprawdzenie :lol: Powąchają - nie śmierdzi OK śmierdzi - musi pan zapłacić za odgrzybianie i wymianę filtra pp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ja już kiedyś widziałem taką "akcję wiosna" w ASO Renault. Samochód wjechał na serwis postał ze 30 min i .... wyjechał Oczywiście w międzyczasie uzupełniono stosowne papierki i odznaczono co było "sprawdzone" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 kys, po chlapacze do ASO ? Orientujesz się jaka cena bo mnie też wkurza ten syf z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ok. 175 zł na tył i tyle samo na przód czyli jakieś 350 komplet wiem bo pytałem a swoją drogą chlapacze Wam nic nie dadzą, ja mam a i tak jak mokra droga to i tak się syfi klapa , ja zamontowałem tylko dlatego aby nie mieć poobijanych progów z przodu od kamieni i druga sprawa, na zderzaku za tylnymi kołami lakier zmatowiał ze syfu spod kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Jak chcą robić promocje, to niech lepiej obniżą ceny części o połowę, bo to jest wielka porażka, że części do renault są 2x droższe niż do audi. Listy progowe chciałam kupić w zeszłym tygodniu - 190zł za sztukę. Przezroczysta naklejka na błotnik wielkości dłoni (ta z tyłu koło nadkola przeciw kamieniom) - 46zl za sztukę. Takie oczy zrobiłam --> :shock: Pytam się gościa, czy na pewno jestem w aso renault, a nie bentleya przypadkiem. Powiedział, żeby sprawdzić w przyszłym tygodniu, bo będą jakieś promocje. No więc czekam, a tu... eco-czek rewelacja :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi