Mdrabus Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 witam jestem nowy na forum od pewnego czasu chodzi za mną renault megane coupe 2.0 jak wiadomo liczy się wygląd no i oczywiście silnik żeby niebyl zajeżdżony, znalazłem ogłoszenie z komisu ale cena wydaje mi się zbyt mała co do wartości auta, http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11104167 na co zwrócić uwagę przy oglądaniu takiego auta, z góry wielkie dzięki pozdrawiam. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Strasznie zniszczona kierownica, klamka od strony pasażera wisi luzem, nie ma obudowy manetek przy kierownicy, przebieg strasznie mały, 63 tysiące tylko? Jak jesteś zainteresowany to poproś o VIN i dokładnie obejrzyj auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 dzięki wielkie,jeszcze nie jestem obeznany ale czy nie taniej było by sprowadzić takie auto zza granicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Cena za niska to po pierwsze, w tej cenie można kupić ładną phI. Moc to 140KM i jest to silnik iDE cieszący się niezbyt dobra opinią jeśli chodzi o awaryjność. Części do niego są trudno dostępne w używce, często trzeba się udać do ASO. Są oczywiście tacy, którym ten silnik nie sprawia problemów Co więcej, jak zauważył kol. wyżej wnętrze zaniedbane, atrapa z przodu od zwykłej wersji, a powinien być czarny plaster miodu. Nie ma co wiele oczekiwać po aucie z Włoch - przeważnie poobijane klamoty o które nikt nie dbał. Ja bym sobie nią głowy nie zawracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 a warto takich aut szukac po komisach ?czy bardziej od prywatnych osób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Oczywiście że od osób prywatnych, jest wtedy szansa na jakiekolwiek papiery do auta potwierdzające przebieg itp. Poza tym osoba prywatna jak zna auto i nie ma nic do ukrycia to Ci coś powie na temat samochodu, a co może powiedzieć sprzedawca komisu? Tylko tyle że wcześniej jeździł tym autem dziadek po bułki i przy okazji do kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 witam serdecznie od jakiegoś czasu poluje na coupe 2.0 16v znalazłem auto które odpowiada moim oczekiwaniom,jednak jest ono z komisu co możecie mi doradzić,sadząc po zdjęciach http://otomoto.pl/renault-megane-C12711939.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 poco ktoś aż tak cofa przebieg?czyzby silnik zajeżdżony ? maska przypadkiem nie odstaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 ale lipa, to ja chyba nigdy nie spełnię marzenia :S,nie podejrzewałbym ze az tak cofają...DRANIE. dzieki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 99% aut w komisach ma skręcony licznik. Poszukaj od prywatnej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a to ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12415766 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12883326 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ta żółta uderzona na 100% w błotnik od kierowcy, spory kanion maska/błotnik i masakrycznie zle spasowana lampa do maski i zderzaka, przebieg mało realny. Ta srebrna też śmiem twierdzić, że miała coś robione z tym samym błotnikiem co ta żółta, co oczywiście nie dyskwalifikuje żadnego z aut. Ale strasznie mnie drażni, że każde auto na allegro/otomoto itd jest "BEZWYPADKOWE" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Żółta powinna mieć poduszkę kierowcy z chromowanym logo. Na Twoim miejscu darowałbym sobie 2.0 IDE z phII- jest problemowy, lepiej poszukać w tej cenie phI z F7R, albo dołożyć i męczyć się na poszukiwaniach F4R (tylko 2002rok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUZIOL Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Żółta powinna mieć poduszkę kierowcy z chromowanym logo. A tutaj Cię zaskocze bo w 98 roku nie było już chromowanego logo... [ Dodano: 2010-05-02, 23:20 ] przebieg mało realny Moja jest z marca 96 i ma 160tyś i co też kręcona?? wszystko mam udokumentowane, czasami ludzi mają więcej niż jedno auto i tak się dzieje z ich przebiegami... moja qpa od września 2009 nie zrobiła ani 1 metra... poprostu nie mam czasu na jeżdżenie nią.... wole się bujać wygodną bestią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wycieraczki jakoś wysoko leżą... Poza tym ja bym auta z komisu nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi