Mdrabus Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 dzięki Panowie :) no nic będę szukał dalej :) [ Dodano: 2010-05-09, 14:26 ] a to Panowie:>? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10155994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Grill od HB i komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier13 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 uważaj na te auta z komisu bo handlarze muszą na czymś zarobić a nikt nie sprzeda handlarzą dobrego auta za pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdrabus Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-ide...-C15473510.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Wizualnie wygląda fajnie :) przynajmniej na zdjęciach. Jednak życie mnie nauczyło, że fotki nie pokazują całej prawdy o aucie (zazwyczaj). Wydaje mi się, że jeżeli czegoś takiego szukasz to można się nim zainteresować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nie widzę zastrzeżeń. Niby wszystko się zgadza. Mam takie same fotele i mój przy większym przebiegu wygląda lepiej. Mimo wszystko jak masz niedaleko to ta bym na Twoim miejscu obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dobrze, że umyli silnik przynajmniej ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jakoś dziwnie odstaje uszczelka rynienki na dachu po prawej z tyłu, chyba że tak mają, ale z lewej strony jest ładnie, wewnątrz w tapicerce po prawej stronie pod kanapą pozostały otwory, coś tam było i nie zaślepił, u mojego kolegi tego nie ma, wydaje mi się również, że śruby mocowania zderzaka tylnego były ruszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Zygmunt Małek, listwy na dachu w coupetach już tak odstają (w phII), natomiast pod kanapą jest zaślepka, tylko ona ma mały łeb i nie zakrywa całego otworu, u mnie jest tak samo. Troszkę wyżej widać mocowanie kanapy - to też normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi