arqwo Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam wszystkich Posiadam Scenica II z 2004 r. miałem kłopot z odpalaniem zimą ale okazało się, że miałem akumulator do wymiany ale w między czasie wymieniłem świece na nowe, przed wymianą świec jak i po ich wymianie moja renówka dziwnie się trzęsie jak już się silnik rozgrzeje, jak odpalę rano wszystko jest ok przejadę kilka kilometrów i po tym jak zatrzymam auto na jakiś światłach lub krzyżówce gdy spadną obroty to zaczyna nią trzęś raz mocniej raz słabiej, co może być przyczyną takiego zachowania, co mogę zrobić i jak to usunąć dzięki za wszelkie info pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jeśli silnik równo pracuje to sprawdzaj poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arqwo Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 tylko czy te poduszki mają wpływ na to dopiero jak się rozgrzeje silnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapki waya Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 podobny problem ustąpił u mnie po wymianie poduszki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi