bronius Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Skoro jest już dyskusja na temat zmian na forum to mam taką małą propozycję, aby Robaka włączyć do modowania forum. Według mnie jest to osoba niekonfliktowa, mająca rozeznanie w sprawach forum oraz dobre kontakty z "szefostwem" forum. Poza tym Robak jest lubiany (np. przeze mnie ). Nie chcę wywoływać burzy, ale wzrost zainteresowania forum powinien iść w parze ze wzrostem obsługi forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 bronius, myślę że masz racje. Nie co do konkretnej osoby ale do niewielkiego rozrostu liczby moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Skoro jest już dyskusja na temat zmian na forum to mam taką małą propozycję, aby Robaka włączyć do modowania forum. Według mnie jest to osoba niekonfliktowa, mająca rozeznanie w sprawach forum oraz dobre kontakty z "szefostwem" forum. Poza tym Robak jest lubiany no Robak mógł by byc dodatkowy moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Obecnie temat uznaje za zakonczony. Bo zrobi sie dyskuja o tym, kto ma byc modem. Kwestie przyszlych moderatorow pozostawie bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi