maupa Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Aż muszę się przyjrzeć któregoś dnia na ten mostek żeby sobie zobaczyć to urządzenie. Tak czy siak lepiej się pilnować w tym miejscu i uważnie obserwować lusterko wsteczne bo chłopaki z vectry często tamtędy śmigają niedługo będziemy jeździć 30 po mieście i wtedy będzie katastrofa :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 istnym bankomatem bez dna dla policji Oj jak by tak policja brała dla siebie tą kaskę z mandatów to by nie jeździli KIA tylko mercami i BMW - jak na zachodzie. Niestety wszystko idzie do województwa, a tam rozpływa się w czarnej dziurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 I to jest właśnie głupota młodzieży. I niech się podniosą na mnie głosy ludzi młodych - za przeproszeniem gardzę takimi głosami. 70 km/h na takiej drodze jeśli chodzi o ograniczenie to przesada, ale jazda o 40 km/h większą prędkością od dopuszczalnej na AUTOSTRADZIE to jest POMYŁKA. W takich przypadkach jesteś bezmyślnym gówniarzem, któremu się WYDAJE, że potrafi opanować swoje auto. Gówno prawda, przy takiej prędkości wypadnie Ci za przeproszeniem walnięty pies na jezdnię i tracisz panowanie nad kierownicą i leżysz w rowie z pozabijanymi pasażerami. Przykre, ale prawdziwe. Trzeba dorosnąć (nie pod względem wieku, acz pod względem doświadczenia na drodze i przeżytych podczas jazdy akcji, wypadków, zaobserwowań wypadków) - jeżeli ktoś do tego nie dorośnie to zawsze będzie twierdził, ze w każdym przypadku swój samochód wyciągnie z tarapatów - tak się kończą właśnie tragedie ludzi młodych, którym wydaje się to i owo. I za przeproszeniem - nie interesuje mnie to, co młodzi gniewni o mnie powiedzą - prędkość jest prędkością i wbrew pozorom - to ludzie zabijają. nie prędkość, ludzie, którym się wydaje, że prędkość potrafią poskromić - gówno prawda! Nóż mi się w kieszeni otwiera na takich ludzi i tyle. I niech tu pije do mnie kolejny jakiś młodzieżowiec pokroju pewnych osób na forum, a to samo mu powiem na żywo i nawet walnę w czerep, żeby się obudził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Więc oficjalnie już. Kamera zamontowana na wiadukcie służy do mierzenia natężenia ruchu, oraz odczytywania tablic rejestracyjnych i porównywania ich z bazą samochodów skradzionych Jest połączona bezpośrednio z bazą policyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 strach się bać takich radarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 CareK to nie nadmierna prędkość zabija. Kubica jeździ ponad 300km/h i żyje. Zabija gwałtowna utrata prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi